Pfeiffertheface.com

Discover the world with our lifehacks

Hoe reis je gratis met de trein?

Hoe reis je gratis met de trein?

De Europese Unie pakt uit: als je 18 bent, kom je in aanmerking voor een gratis Interrailkaart waarmee je door Europa kunt reizen. Er zitten wel wat voorwaarden aan vast.

Hoeveel kost een weekend OV?

Onbeperkt treinen in het weekend, dat kan ieder weekend met het Weekend Vrij abonnement. Het NS-abonnement Weekend Vrij kost 33 euro per maand. Bovendien krijg je doordeweeks in de daluren 40% korting.

Hoe laat gaat weekend OV in?

Weekendabonnement. Vrij reizen: van vrijdag 12.00 tot maandag 04.00 uur. op feestdagen 04.00 uur tot 04.00 uur de volgende dag.

Welke leeftijd gratis met trein?

Met Kids Vrij reizen kinderen tot 12 jaar gratis en onbeperkt met hun ouder(s) mee. Dit abonnement stopt automatisch zodra kinderen 12 worden. Is je kind in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en reist hij of zij regelmatig met de trein?

Welke leeftijd mag je gratis reizen?

Reis met korting met een persoonlijke OV-chipkaart. Tot en met 3 jaar kun je je kind gratis meenemen in bus, metro en tram. Elk kind van vier jaar en ouder heeft een persoonlijke OV-chipkaart nodig om op saldo met korting te kunnen reizen.

Hoeveel korting krijg je met studenten OV in het weekend?

Maak je gebruik van een weekabonnement? Dan reis je in het weekend met 40% korting met de trein en 34% korting met de bus, tram, metro en waterbus. Maak je gebruik van een weekendabonnement? Dan reis je op doordeweekse dagen na 9.00 met 40% korting met de trein en 34% korting met de bus, tram, metro en waterbus.

Hoe werkt weekend Vrij abonnement?

Weekend Vrij is een abonnement voor het reizen per trein dat op 1 augustus 2011 door NS is ingevoerd. Het is bedoeld voor reizigers die vaak in het weekend reizen. Het geeft voor een vast bedrag recht op onbeperkt reizen in het weekend en reizen met 40 procent korting in de overige Daluren.

Wat kost een OV kortingskaart?

Wat kost Altijd Korting abonnement Maand? Altijd Korting kost € 20,- per maand. Met een Altijd Korting abonnement Jaar ben je goedkoper uit, je betaalt dan € 195,00 per jaar.

Hoe laat gaat studenten OV in?

Op saldo met korting reizen: op maandag vanaf 04.00 uur en op overige werkdagen vanaf 09.00 uur tot 04.00 uur de volgende dag. op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Is studenten OV gratis in weekend?

Studeer je aan een mbo, hbo of universiteit in Nederland? Dan mag je doordeweeks of in het weekend vrij reizen in trein, bus, metro en tram met een studenten OV. We noemen dat het Studentenreisproduct.